O nama

O nama
Emza Group nije firma koja je nastala na dan kada je registrovana kao pravno lice. Iza te odluke stoji dugogodišnje pripremanje terena i konekcija šriom svijeta. Stručan i iskusan tim Emza Group kompanije koji je već pet godina unazad širio mrežu dobavljača, proizvođača i distributera širom svijeta, početkom 2019. godine je okrenuo novi list u BiH te predstavio tržištu novo rješenje. S ponosom možemo reći da naš tim može odgovoriti klijentima kada su u pitanju ponude artikala i robe iz zemalja Azije poput Indije, Kine, Rusije, Irana itd. Zahvljujući bogatoj mreži partnera naš tim će na svaki upit odgovoriti u što kraćem vremenskom roku, uz predstavljene nabavne cijene i rješenja transporta robe do željene krajnje lokacije. Kroz duži niz godina saradnje stekli smo pouzdanost u naše dobavljače i proizvođače, te iste sada predstavljamo tržistu BiH, Balkana i Evrope. Naš tim čine iskusni agenti iz nekoliko zemalja Azije, koji su najbolje upoznati sa tržišnim situacijama u zemljama odakle ostvarujemo najveće pogodnosti. Vaš svaki upit se prosljeđuje do naših kolega u timu širom Azije, i najbolje ponude se prave prema postojećim tržišnim mogućnostima, direktno i licu mjesta.

Cilj i misija
Svjesni mogućnosti i kapaciteta tržista Evrope koje se velikim dijelom napaja kanalima koji ne zaobilaze BiH, odlučno smo postavili za cilj olakšati distributerima koji djeluju na prostorima BiH nabavku potrebne robe. Azijske države su još uvijek neistraženi izvor koji se ne koristi u svom punom kapacitetu na našem tržištu. Udaljenost, nepristupačnost ili u nekim slučajevima „nesigurnost ili nedozvoljenost“ trgovinske saradnje s tim državama često je prepreka našim distributerima i proizvođačima da poduzimaju korake ka saradnji. Emza Group je tu kako bi olakšala i uspostavila trgovinske saradnje s tim tržištima, bilo da se radi o dalekoj Indiji, hladnoj Rusiji, velikoj Kini ili zatvorenom Iranu.

Usluge
Naša najveća mreža dobavljača ogleda se u prehrambenoj industriji - svakodnevno korišteni ili pak rijetki i skupocjeni začini, traženi prehrambeni dodatci i biljke, konzervisani asortiman riba, orašasto voće, sušeno voće, čokoladni programi itd. No naše mogućnosti se ne ograničavaju time. Opće poznato je da su najveće rezerve nafte na Bliskom Istoku. Tako, pored prehrambene industrije, surađujemo i s velikim proizvođačima iz sektora građevinskog materijala i naftnih derivata iz zemalja Bliskog Istoka. Ukoliko ste već našli idealnog proizvođača ili distributera u nekoj od zemalja širom svijeta, ali imate probleme kada je u pitanju izvršavanje ugovorenog posla, možete računati na nas. Naš tim će Vam olakšati i ponuditi da preko naših kanala uspostavite uspješnu saradnju s odabranom strankom. Dovoljno je da nam kažete šta želite, ostalo prepustite nama.

Looking for new opportunities!
Danas je svijet svijet mreža i poznanstava. Svaki kanal i link predstavljaju dodatno bogatstvo u protfoliju kompanije. U želji da se mreža naših partnera iz dana u dan proširuje, otvoreni smo za nove prijedloge, nova iskustva i nove ugovore s partnerima iz različitih dijelova svijeta i različitih industrija. Budite slobodni da nas kontaktirate s Vašim prijedlozima saradnje i poslovanja.

Smart Parking
EMZA Group s ponosom predstavlja inovatinva i napredna rješenja kada je u pitanju parking. S obzirom da u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, ali i drugim većim gradovima postoje veliki problemi sa izgradnjom parkinga zbog manjka prostora, naša kompanija nudi tržištu trajno, efikasno i ekonomično rješenje. "Pametnim parking rješenjima" dajemo priliku investitorima da brže vrate uloženi novac, te ostvaruju znatno veću zaradu, a korisnicima i svakom vlasniku automobila olakšavamo potragu za kvalitetnim i sigurnim parkiralištem. Iskustvo koje posjedujemo u realizaciji ovog posla naslijedili smo od najvećih i najboljih kompanija koje pružaju ovakve usluge širom svijeta, koje imaju više od 20 godina iskustva u pružanju ovih usluga. Pokazatelj kvaliteta naših proizvoda jeste broj zemalja u kojima se stanovnici koriste našim proizvodom, a njih je 32.